nathaliecarlsson.blogg.se

Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya

Snö.

Publicerad 2012-10-16 16:39:00 i Allmänt

Inatt sov vi alla 3 i Hudik hos Johans mamma eftersom hans tåg gick inatt kl 3. Ville ju träffas så länge som möjligt ;) Vaknade då han klev upp, och herregud vad regnet VRÄKTE ner!! Imorse åkte vi samma buss som Julia till Delsbo, och när vi klev av bussen här hemma så var som att det kom nålar i ansiktet.. :/ Inte skönt, så från regn till snöblandade nålar!
Iallafall fanns det väl ngt gott i det med, jag beställde en röd vinterjacka till mig och en vinter overall till Vega. Nu slipper vi förhoppningsvis inte frysa! :) Har även bakat havreflarn fyllda med nutella :D Tänk att choklad kan vara såå himlans gött!!

Idag har dom varit och fotat huset, så snart kommer det väl ut på
fastighetsbyrån/hemnet. :)

Imöra blir det dejt med bl a Fia & Alvina, och det är ju Onsdag så det innebär ju Babycafé :)

Saknar Pappan som nu är i Tyskland! <3

 
 

Fix & trix.

Publicerad 2012-10-14 11:09:39 i Allmänt

Idag håller vi på fixar lite här hemma innan dom kommer och knäpper kort på tisdag :)
Inatt kom det lite snö från himlen, så i morse var det lite snö på bilarna här ute.. hmm, snö??! Brukar inte snön komma efter en härlig & varm sommar med massa sol och en härlig höst?

Imorgon kväll/natt åker Pappan iväg på sin månadsturné, kommer bli så tomt här hemma utan honom!

1 vecka har gått.

Publicerad 2012-10-12 22:21:18 i Allmänt

Tänk vad tiden går fort, nu är det 1 vecka sen jag skrev något här..
Förra helgen var vi till Rättvik på höstmarknad, otroligt mycket folk! Men så kul att träffa brorsan, synd att det blir allt för sällan. Köpte iaf ett par nya vantar, super sköna. Vi åt även Langos som nog är den godaste Langos jag ätit!! :) Påvägen hem var det otroligt vackert på himlen, romantiskt ;) Lyckades faktiskt få en bild på det..
På söndagen var vi på Kick Saloon i Ljusdal med Millan & Fästhen, mums såå gött & trevligt!

I Onsdags missade vi Babycafé, för vi var till BVC med Vega för hon skulle få sin 3månaders spruta. Stora tjejen! Det gick faktiskt jättebra :)

Idag var jag & Vega in till stan med Fia & Alvina, så nu är dem beställda, och tack för din hjälp vännen! Vi avslutade med en romantiskt middag på Hot Chili, väldigt god mat hade dom där :)
Ikväll blev det mys med mitt hjärta Vega, medans Pappan är i Umeå och spelar ikväll. Han kommer hem imorgon och blir hemma med oss nån dag, sen åker han iväg på sin månadsturné, så kul för dom att det går bra, men lite tråkigt och ensamt för oss utan Pappan. Men vi har planer på att åka ner till Göteborg då turnén är där, och det är i mitten av turnén så då kanske tiden går lite fortare :)
Dopinbjudningarna har nu gått ut, så hoppas att så många som möjligt kommer och är med på Vegas dag! :)




Kanelbullensdag.

Publicerad 2012-10-05 08:35:00 i Allmänt

Igår var en låång dag, Vega vaknade 03,30 då hon tyckte det var morgon.. tur Johan hade henne mellan 6-6,30 innan han åkte på jobbet så jag fick slumra en halvtimme iaf. Så vi 9 tiden igår morse så var bullarna klar, Det var ju kanelbullens dag :) Sen blev det även en mastig chokladkaka med inslag av mint.
Igår kväll hade jag ljus party Gold Canyon, underbara dofter säger jag bara :)

Vega börjar bli stor tjej, ligger på mage och kan lyfta huvudet & bröster från och till :) Och hon pratar & pratar så underbart detta är! <3

Fatalle har börjat löpa så hon ska ner till Tierp på kenneln nästa vecka, så vi får väl se om hon vill bli parad eller inte denna gång.

I helgen är det Rättviks stora höstmarknad som vi ska åka på, så Imorgon får jag äntligen träffa min broder Adde, som jag längtat efter honom!!! Synd att Matte inte är där, längtar lika mycket efter han.

Onsdag.

Publicerad 2012-10-03 15:08:00 i Allmänt

Idag var det Onsdag IGEN...... veckorna bara springer iväg, var på babycafé med alla mammor & barn igen, vilket är alltid lika roligt för både mig & Vega :) Som jag & Fia avslutade med en varsin Burito, MUMMA!!
Ikväll är ju Säcken öppet så kanske ska ta en sväng dit.
 
Johan ringde även idag och berättade att han pratat med mäklaren idag, oj vad pirrig jag blev! Då var bollen i rullning. Men det här blir nog hur bra som helst, känns så iaf :D

Helg.

Publicerad 2012-10-01 09:29:00 i Allmänt

Nu har ännu en helg gått, fattar inte dom går så himla fort och snart ska Johan åka iväg på sin månads turné.. Roligt för dom att det går så bra, men blir tomt här hemma. Tur jag har mina hjärtan Vega & Fatalle!
Grabbarna var här i helgen och bar in veden,skönt! Tusen tack till Er!!
David fyllde 25år i veckan så efter veden var inne, maten och dryck intagen så blev han fast bunden med mask på och fick smaka lite olika sorters drycker.. Sen åkte dom iväg med honom till Petter & Angelica där vännerna väntade med en överraskningsfest! :)


Igår fick jag en påse med "hemma" äpplen av Svärmor, så nu blir det nog en äppelpaj i dagarna, plus att det är kanelbullensdag på Torsdag så läre väl baka det med :)

Om

Min profilbild

Nathalie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela