nathaliecarlsson.blogg.se

Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya

lång nattsömn.

Publicerad 2012-08-30 05:28:00 i Allmänt

2 nätter nu har Vega sovit 5-6 timmar i sträck, jag är verkligen utvilad mamma.. jag funderar ju över om jag ska låta henne fortsätta med det eller om jag ska väcka henne för mat? Förut har hon ätit var 3-4 timme. Men hoppas på att hon vaknar och säger till om nåt inte är bra ;)

Hämtade även en soffa igår, ska försöka göra inglasade altan till något mysigt, vi har haft bord&stolar där innan, men sitter aldrig där och äter.. så kanske används mer om det blir mer som ett mys/soft rum.
Ska försöka förstå mig på hur man laddar upp bild från telen hit, så ni får se resultat sen :)

Torsdag redan, herregud veckorna bara flyger iväg, snart helg då vi har planer på Sundsvall för lite shopping vilket jag gillar :) får se om man hittar något till sig själv, då det är roligare att köpa till Vega :)



kallt.

Publicerad 2012-08-28 08:27:00 i Allmänt

Men snacka om kallt i Augusti månad, nollgradigt nu på morgon?? Det är ju fan helt sjukt, ingen sommarvärme alls i sommar nästan! :/ jag som hade hoppats på en varm å härlig höst ist, men vintern läre ju komma tidigt iår om det fortsätter såhär..

Igår var vi till frigge och shoppade lite snygga kläder på Mumsfilibabba till Vega! Sen avslutade vi med fika hos min mormor&morfar :)

Hoppas på att kunna gå en prommis idag utan att blåsa bort, igår var det storm!

Mycket har hänt.

Publicerad 2012-08-23 07:20:00 i Allmänt

Ja, nu är det mycket som hänt.. I söndags var det en riktigt mys dag för mig och mina hjärtan, regn, rusk å är levande ljus i väntan på att pappan skulle komma hem från sin firmaresa.. kl blev vid 15 då telen ringer det är pappan, han berättar att han ligger i ambulansen påväg till akuten efter att han ramlat ihop på tönnebro och fick ett krampanfall :( så klädde på mig å Vega och åkte till akuten med Johans syster Karolina, där vi fick reda på att johan krampat 2 ggr till :/ alltså totalt 3 anfall.. ryggar sönder tungan, stor bula i pannan efter fallet på tönnebro och allmänt öm i hela kroppen. Han var på röntgen och gjorde EEG, och det såg bra ut, men fick stanna kvar utifall han skulle gå ett till anfall.Jag och Vega sov i stan hos Vegas Farmor Helena. På måndag morgon gick vi till Johan på sjukhuset där vi var hela dagen, då han även fick göra EEG och prata med doktorn. EEG såg även då bra ut, så vi fick äntligen åka hem! Ribban har tydligen sänkts i vad kroppen klarar av sen hans skada som han fick -09 och en helg i Riga med firman blev alltså för mkt alkohol och för lite sömn. Så nu blir det lugnt för Johan framöver!!

Idag ska vi på banken och fixa ett konto till Vega och starta ett sparande till henne :) Och ett besök hos BVC står oxå på schemat idag, plus att vi ska hämta Vegas kusin Oskar på dagis :) blir nog en bra dag även fast vädret inte är på topp..

Lördag.

Publicerad 2012-08-18 11:15:00 i Allmänt

Ja, då var det lördag igen.. undra vad jag och mina hjärtan ska göra idag? Ska iaf kanske passa på och klippa gräset medan vädret är på topp :) Men först lite frukost och sen en Prommis :)

Igår blev det fredagsmys hos svägerskan m.familj, kycklingwook till middag och smaskig chokladkaka & glass i efterrätt :)
Sen kom Bäcklin och Santos så Fatalle fick leka av sig lite, vilken energi dom har! :)

Vi saknar pappan, men imorgon kommer han äntligen hem till oss!

Varm dag

Publicerad 2012-08-16 21:26:00 i Allmänt

Dagen började sisådär, natten var orolig då vi misstänkte att Fatalle blivit biten av orm igår. Hon var orolig, kunde inte slappna av och sova, tung andad samt kräktes. Ringde jour veterinär, vi fick då svaret att det ända dom hade var smärtstillande, och hon hade ju inte ont. Så vi avvaktade till idag, hon var mycket bättre idag men åkte till veterinären och kollade hennes blovärde, vilket såg bra ut som tur var :)

Har även haft en heldag med Fia&Alvina, promenad ner på BVC där det var läkarundersökning av Vega, allt såg bra ut, och hon ökar i vikt den lilla sötnosen, väger nu 4730, hon har sin egna lilla kurva rakt uppåt ;) sen blev det lunch på nyen, en sväng på Capricorn och sen Prommis hem i väärmen! Fias son Alex och hans kompis Julian ville ner å bada i Lagun som ligger här nedanför oss, fattar inte hur dom vågar hoppa & bada där strömt & höögt ;) Äntligen kommer sommarvärmen, jobbigt för dom små bara.
Pappan är på firmaresa med jobbet i Riga och kommer hem på söndag, så i helgen blir det tjejmys med mina hjärtan Fatalle & Vega :)

Ny kula

Publicerad 2012-08-15 08:05:33 i Allmänt

Hej! Nu ska det verkligen bli ändring på detta.. Det har hänt mycket sen sist! Har inte varit något vidare sommarväder i sonmar, men vad gör väl det? För den 12 Juli kl 14.31 kom våran solstråle Vega, vilken underbar känsla, går varken förklara eller tänka sig.. det är Såå mycket bättre :)

I lördags var det Delsbo crouising och vi började med middag på 11an tillsammans med Fia,Fredde & Alvina. Sen blev det nåra varv i Oldsen :) det var skapligt med bilar faktiskt! Sen bar det av hem då pappan åkte på motorgårn och "jobbade". Vega drog på sig lite förkylning sen helgen och nu har hon även smittat mamma lite, men det gör inget då blir det bara mer mys ;)

Dags att kliva upp och göra ett ryck å dricka chailatte innan hjärtat vaknar!
Kraam

Bäbis

Publicerad 2012-08-15 07:52:05 i Allmänt

Jag och min älskade Johan väntar nu vårat första barn! Vilken underbar känsla, om en vecka bär det av in mot UL, så spännande att äntligen få se våran bäbis :)
Är nu i V.17 (18 imorgon) tiden gick väldigt långsamt i början, men börjar nu förstå vad alla menar med att det går så fort.. Tiden bara rinner iväg!

Om

Min profilbild

Nathalie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela