nathaliecarlsson.blogg.se

Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya

Föräldraträff.

Publicerad 2012-09-28 09:21:00 i Allmänt

Idag ska vi gå iväg på föräldraträff, som idag ska handla om att Vara nära & bära lätt. Det ska bli spännande! Kul att träffa alla igen med, för herregud vad dom utvecklas.. Det går så fort :)
Så härligt att få vara med om detta, se ett barns utveckling dag för dag!

Igår var jag & Vega till stan och shoppade lite kläder till henne, för hon växer ju så det knakar.. ;) Nu börjar hon kunna ha strl. 68!!

Bakade även en super smarrig chokladkaka igår :) Ihelgen är det full rulle, Bästa Fillis & David kommer hem, imöra kommer det ngr kompisar som ska hjälpa oss med veden och då bjuds det på mat & öl, så var väl perfekt jag bakade igår så det blir nån efterrätt, fast grabbarna vill säkert bara dricka öl dom :)

Matdax.

Publicerad 2012-09-25 05:54:00 i Allmänt

Ja, då var det matdax för lilltjejen som blivit stor! Var på bvc i fredags och då vägde hon 5950 & var 61 cm lång..
I lördags var vi en sväng på Lars 40års fest, Vega var Såklart oxå med så blev inte så länge där. Men det var god mat & mycket folk :)
Regn och rusk hela helgen :( tur måndagen bjöd på solsken! Var även hos Fia på mammaträff, det var trevligt och mycket goo fika ;)
Undra vad vi ska hitta på idag då, somna om en stund ska vi börja med..

Sol.

Publicerad 2012-09-20 09:12:00 i Allmänt

Men idag är solen äntligen framme, så idag ska jag och mina hjärtan gå ut i det härliga höstvädret.. Behöver få lite energi känns det som, och då läre man passa på då solen väl är framme!
Senare idag blir det lite hemma jobb igen med naglar, appropå det kanske jag ska ha en tävling/Utlottning med pris att få komma hit till mig och få sina naglar snygga, vad tycker ni?! :)

Det är mycket tankar och funderingar just nu med för/nackdelar med allt, tur vi är överens om detta.. Nu får vi se var det bär av :) Spännande!

Ha en bra dag!

Onsdag.

Publicerad 2012-09-19 14:54:00 i Allmänt

Idag var det dags för veckans höjdpunkt.. Babycafé, Vega verkar tycka att det är roligt där :) Även jag tycker det är trevligt att träffa andra barn & mammor.
Stina & Ziva var hit och provade Vegas "gunga", och hon tyckte oxå om den :)
Prästen ringde igår så nu är kyrkan bokad för dop i November.så nu har jag äntligen fått ihop dopinbjudningar som vi beställt, blev faktiskt riktigt nöjd :)

Passade på att baka en Mastig Chokladkaka med lite smak av mint medan Vega sov, så nu kan ni passa på & komma och fika :)

Helgen.

Publicerad 2012-09-17 22:40:00 i Allmänt

I Lördags var vi på kalas för Julia som fyller 15 år! Vilket hon var glad för eftersom hon slipper cykelhjälmen ;) Haha.. Johan frågade även mig, Nattis vad gjorde du då du var 15?? Hmm, var mamma lilla flicka såklart! :D
Söndagen bestod av mys med älskade familjen, vi gjorde inget speciellt faktiskt, men konstigt nog så gick dagen ändå.

Idag har Maja & Martin varit här och lekt med mig och Vega medan Mamma/Mormor var på skolan. Och jag kunde passa på att ringa massa samtal, medan man hade barnvakt. Appropå det så blir jag fan GALEN på detta Telianät som aldrig funkar, det bryts, har ingen mottagning och internet har jag inte haft på telen på snart 3 dar.. Vad betalar man för egentligen?

Grannen kom även över med en blomma & götta till oss för att vi vaktat hans hund över helgen :)

Moster & Morbror har mys med Vega
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babycafé

Publicerad 2012-09-12 16:30:00 i Allmänt

Idag blir Älskade Vega 2 månader, tänk vad fort det går <3
 
Det blev en prommis till babycafé idag med Fia & Alvina och Marie & Alice, så roligt att träffa alla mammor och bebisar en gång i veckan :) Vega tycker oxå det är spännande och roligt att vara där, hon ligger nöjd & glad i "pölen" lyssnar och kollar in alla bebisar :)
Längtar till i morgon kväll då det blir lite "hemmajobb" då en blivande brud ska få snygga naglar inför hennes stora dag :)
 
Har även köpt super söt mössa & vantar till Vega!
Här är Vegas gunga som jag berättade om i tidigare inlägg som jag verkligen kan rekommendera :)
Jag & Vega redo för babycafé:

Efterkontroll

Publicerad 2012-09-11 14:30:00 i Allmänt

I helgen var det den årliga Hudikmarknaden, men det är ju inte så värst tycker jag.. Vi åkte in, gick knappt ett varv, köpte en varsin langos och for hem ;) Sen på kvällen så var det cruising i stan som vi åkte in på.. Var inte så mycket bilar som jag trodde det skulle vara, men det var stort "varv" med.

Idag har jag varit på efterkontroll, medan Vega var med sin mormor :) och sen blev det en fika på Kondis..
Vega ska även få en supersnygg åkpåse av sin Mormor som hon har beställt :)
Nu ska här lagas mat, Lasagne står det på menyn idag.

Här är Vega i Lördags då vi åkte raggarbil påväg in till stan :)

Föräldrautbildning.

Publicerad 2012-09-04 18:34:00 i Allmänt

Då har vi varit iväg på föräldrautbildning, trevligt att träffa alla mammor & barn :)Tänk vad man ser vad lik barn är sina föräldrar, men man ser det inte själv.. Kul att se vilka "skillnader" det är på en månad mellan dom nu, men om några år kommer man inte märka att någon är 1 månad yngre osv..
Vega har även fått en pratstund med hennes farfar, undra vad dom prata för roliga hemligheter för hon flinade medan dom prata :)

Hudik.

Publicerad 2012-09-03 22:38:00 i Allmänt

Idag blev det en heldag i Hudik,först på sjukhuset med Vega och doktorn lyssnade på hennes hjärta men det var inget fel där inte, skönt!
Sen blev det en lång fika på Tewes med Eva&Martin mycket trevligt, köpte även grekiskt lantbröd där, vilket jag verkligen kan rekommendera. Mums!!
Efter det bar det iväg på kommunen och nu är Johan pappa till Vega även på papper ;) tycker det där är så löjligt! Stämmer det att du blev gravid mellan 25/10-24/11? Är ni överens om det? Aja, nu är det klart iaf..
Har även hämtat en byrå som jag köpte för 50:- lite ny färg på den så kommer den bli riktigt fin!

Faderskap.

Publicerad 2012-09-02 22:21:00 i Allmänt

Har nu äntligen skickat in en bild som kommer synas i tidningen på Fredag, bättre sent än aldrig ;)
Imorgon ska vi in till stan Vega ska till doktorn, ska göra ett UL på hjärtat, för då hon föddes så hörde dom ett ytterst litet blåsljud, men dom var osäker om det var ett blåsljud eller om det var blodet.. Men känns bra att dom vill kolla upp det iaf! Och sen ska vi på kommunen och göra fastställande av faderskap, vilket jag tycker verkar vara himla löjligt.. Först på skatteverket så Johan kan få ett personbevis på att han är han, vad är det för fel på pass/Id?

Har även fått en dos telefon prat med Fyllis, vilket alltid är lika roligt! Längesen jag träffade henne nu, både jag & Vega saknar henne massor... Tycker hon ska flytta hemåt snart!

Här är bilden som kommer visas i tidningen på Fredag

Söndag.

Publicerad 2012-09-02 12:49:00 i Allmänt

Ja, då var det söndag igen då.. Håller på att baka lite idag medan min lilla prinsessa sover, det blir Mastig Chokladkaka, Morotskaka & Johans favoriter Chokladbollar.

Igår blev det sundsvall, men kom iväg så himla sent så det blev ganska stressigt. Inte riktigt det som var tänkt, men men. Köpte lite grejer på Ikea bland annat en "gunga" till Vega som man sätter i taket kommer lägga upp en bild senare då den är monterad :) Sen köpte vi äntligen en ny dator, eftersom våran gamla kraschat för ungefär 2-3månader sen!
Sen bar det iväg hemåt och mot Vegas farmor på kalas, där det bjöds på både middag,tårta och massa olika sorters bullar & kakor :)
Lördagskvällen blev det att montera upp 2 hyllor i badrummet, ny lampa i hallen som oxå var dagens inköp, samt så bytte vi ut glödlampor i fönstren mot "ledlampor" man får ju tydligen inte ha vanliga glödlampor längre, hade jag ingen aning om förrens jag läste tidningen..

Jag bjuder även på en bild idag på min lilla prinsessa som har börjat flina då man pratar med henne, så underbar härlig känsla :)


Om

Min profilbild

Nathalie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela