nathaliecarlsson.blogg.se

Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya

Tidig morgon.

Publicerad 2013-03-14 07:59:00 i Allmänt

Vi fortsätter med att vakna 5-6 på morgon.. Vilket jag tycker är alldeles för tidigt, speciellt när Vega även ville leka & busa mellan 00.30 och 2.20 då blir det inte så mycket sömn.. Men tur solen lyser idag så jag får lite extra energi från den :)
Vega ålar sig fortfarande, hon har inte riktigt kommit på hur hon ska göra när hon kommer upp på benen.. Men vad gör väl det när hon tar sig dit hon vill ändå :)
Igår jobbade jag, Skönt att ha börjat jobba lite smått! Så då var Vega hemma med pappa, dom hade haft det bra varit ute nästan hela dagen. Hoppas på att det fina vädret fortsättee i helgen med så man kan vara ute allihopa :)
Nu är det dags för frukost och sen prommis i fina vädret.
Kram på er

Buspalatset.

Publicerad 2013-03-07 14:28:00 i Allmänt

Idag har vi varit i Hudiksvall på Buspalatset men Moster Maja & Morbror Martin, vilket var en hit! och fanns en "hage" där för dom allra minsta där vi satt med Vega, jag satt utanför framför henne och vips så tog hon tag i nätet och ställde sig upp alldeles själv!! Herregud, nu känner man verkligen att tiden rinner iväg och vad mycket det är som händer & vad stark hon är lill hjärtat!! <3 Stora tjejen!

Efter det blev det en promenad med Caroline & Signe som är här uppe och hälsar på, vilket härligt väder!! Strålande sol så underbart, härligt att Våren äntligen är här och vilken energi man får av lite sol! :)

Kram.

Uppe med tuppen!

Publicerad 2013-03-06 08:19:00 i Allmänt

God morgon! Vega tycker att vi skulle kliva upp kvart över 6 idag, men låg kvar i sängen till 06,50 iaf :) Så nu har vi ätit frukost och i ugnen står en Morotskaka på gräddning, och som nu börjar dofta så gott!
Idag är det onsdag så vi ska åka iväg på Babycafé efter vi gått morgon prommis med Fatalle :)
Och efter det blir det en dejt med Kusinerna Svea & Oskar :)

Helgen som var gjorde vi inte så mycket, var bara hemma. Förutom på Söndagen för då åkte Johan ner och hämta hem våran nya bil, den är så fin! Det blev en svart V70 :)

Inbjudningskorten har nu även postats och hoppas nu på att alla kan komma på våran bröllopsfest i sommar! :D

Ha det bra!
Kram

Om

Min profilbild

Nathalie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela